Wilt u dat uw eigen website makkelijker te onderhouden is? Hiervoor hebben wij een systeem ontwikkeld waarbij gedacht is aan zowel de web redacteur én grafisch ontwerper. Geen moeilijk systeem waarbij veel kennis vereist is, maar een goed uitziend systeem met hoog gebruiksgemak, waarmee ieder denkbaar ontwerp gerealiseerd kan worden.

Beheer over uw
eigen Website

Enkele onderdelen van het content
management systeem zijn:
  • Beheer over teksten en nieuwberichten
  • Beheer over afbeeldingen en documenten
  • Ondersteuning bij juiste zoekmachinetechnieken
  • Gemakkelijk foto albums aanmaken en beheren
en nog veel meer...

Zelf maken en indelen

Met beheer bedoelen wij volledig beheer. Met ons systeem kunt u namelijk zelf nieuwe pagina's aanmaken en zelf bepalen wat op deze pagina komt; tekst, nieuwberichten, een fotoalbum of projecten, of een combinatie er van. U heeft hierover volledig beheer en dit gegoten in een gebruiksvriendelijke interface.

Geplande taken

Het idee is u niet alleen een systeem te geven die u helpt met het beheren van pagina's ook ook u te ontzorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld tijden instellen waarneer bepaalde teksten of nieuwsberichten op de site getoond moeten worden. U hoeft er zelf dus niet naar om te kijken, dat doet het systeem voor u.

Efficiente uitbreidingen

Naast gebruiksgemak willen we ook een systeem aanbieden wat makkelijk meegroeit met nieuwe ontwikkelingen. De technieken die wij gebruiken bieden de mogelijkheid hier snel en accuraat op in te springen. Hierbij is maatwerk uiteraard een mogelijkheid, waardoor uw website een sterk platform wordt.