Dienstenoverzicht

Wij ontwikkelen websites, en hierbij is geen uitdaging te gek:

  • Internationale webshops (met meerdere valuta)
  • Meertalige inhoud
  • Snelle zoekindexes met dynamische resultaten
  • Bijzondere ontwerpen die niet in een standaard CMS passen.
  • Koppelingen met databases en systemen van leveranciers.

Wij kunnen je concept en idee tot leven werken, van idee naar realisatie! Binnen de kaders die geschetst worden, kunnen we de volledige technische realisatie uitvoeren. Door bewezen Open Source technologie als basis te gebruiken kunnen we we snel en betrouwbaar oplossingen realiseren.


 

Daarnaast bieden we:

Django website hosting

Onze servers zijn ingericht om optimaal Django web applicaties te hosten. Servers worden continue gemonitord, zijn getest op performance, hebben dagelijke backups, en worden geautomatiseerd opgezet. Ofwel, onze platformen zijn robuust voor het hosten van Django web applicaties en websites.

Technische advisering

Moeite met een technisch vraagstuk? Advisering nodig om een goede strategie te bepalen? Laat ons je helpen dit eenvoudig inzichtelijk te krijgen.

Onze technologie

Wij bouwen websites met behulp van: Django en django-fluent CMS. We programmeren de backend in Python, de frontend in HTML5 met JavaScript en Compass/Sass. Generieke modules maken we Open Source zodat anderen daar aan kunnen bijdragen.

De servers draaien op Linux (Debian) en worden automatisch gedeployed, geconfigureerd en beheerd d.m.v. Ansible. Hierdoor is iedere configuratie identiek, en worden ad-hoc fouten voorkomen. Op de servers draaien: PostgreSQL, uWSGI, ElasticSearch en Celery. Monitoring wordt o.a. gedaan met Sentry, Munin en Graphite; waarbij storingen direct per e-mail of SMS naar onze engineers gestuurd worden. Het is een hele rits aan technologie, die samen betrouwbaar websites en applicaties laat hosten.


Neem contact op!